Gondolat hatalma – jógatanfolyam

A “Gondolat hatalma” jógatanfolyam létrejöttét Sivánanda Mester azonos címmel rendelkező könyve ihlette.

“A gondolat olyan spirituális erő, amely avatott kezekben a külvilág megváltoztatására is képes. A gondolat olyan hatalom, amely életeket formál. Pusztán csak gondolataid ereje által, életedet olyanná teheted, amilyennek Te szeretnéd azt.” -Srí Szvámí Sivánanda

A gondolat valójában finomanyag, amelyből a dolgok születnek. Gondolataid keletkeztetik tetteidet, amelyek idővel szokásoddá válnak, szokásaid alakítják jellemedet, amely végső soron majd meghatározza sorsodat.

A gondolat teremtő ereje mindegyikünk kiváltsága, ha jól élünk ezzel az adottsággal, ha használni, irányítani, uralni tudjuk elménket, hatalmának igába hajtásával bármi elérhető lesz. Erről szól az elme koncentrált tudatállapota, a meditáció.

Azzá válsz, aminek hiszed magadat. Életed olyanná lesz, amilyennek azt hinni mered. A meditatív tudatállapot csak gyakorlatban valósítható meg, ahhoz azonban, hogy elérd ezt a tudatállapotot sok mindent meg kell még tegyél előzetesen.

Nem elég csak leülni egy csendes sarokban. Többek között meg kell ismerd önmagadat, meg kell ismerd világodat, és ezek részleteit is a maguk valójában. Tudnod kell, hogy ki vagy, és tudnod kell, hogy mivé kell legyél ahhoz, hogy az univerzális energiákban átlényegülhess. De az is nagyban segít, ha tudod, hogy az univerzum energetikája miképpen épül benned és körülötted, miképp vagy a világegyetem elidegeníthetetlen része. Mindezt előbb-utóbb ismerned kell ahhoz, hogy egyszer valójában magadra találj, hogy átléphess valós Önmagadba.

A tanfolyamot vezeti: RámaKrisna (Dr. Fekete Zsolt) jógaoktató

A tanfolyam 5×2 órás, hetente egy este. A tanfolyamra előzetes bejelentkezést kérünk!

Felépítés

  1.    A védikus filozófia alapelvei, tér-idő elméletek
  2.    Az elme finomanyaga, karma-törvény
  3.    Énfejlődés, védikus személyiség modell
  4.    Az egységes tudat, elmeállapotok
  5.    Kvantumfizikai kitekintés, a világegyetem tudata

Gyere, alakítsuk együtt gondolatainkat!

Díja

Teljes: 10 000,- Ft
Kedvezményes*: 8 000,- Ft

Általános tudnivalókat ide kattintva találod.

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere, jógázz velünk a a Shanti Jóga-szigeten, azaz a