Évindító jógaműhely

Évindító Jógaműhely – Mire hív 2018?

Egy csodálatos évindító műhelyre várunk nagy szeretettel, mely segítségével „letisztítjuk” magunkról a bennünket hátráltató negatív energiákat. Mintegy belső iránytűként tisztánlátásunkat élesítjük, hogy világosan “lássuk”, érezzük mire hív Bennünket 2018!

Egy fajta visszatekintéssel, számvetéssel összegezzük az elmúlt évet, annak tapasztalatit és pozitív megéléseinek esszenciáját átemelve az új évre.

Belemerülünk szívünk terébe, belső csendünkbe, felhozva onnan igaz vágyainkat, mely segíti személyes célmeghatározásunkat az új évre.
Átbeszéljük mit tehetünk azért, hogy a kitűzött célokat elérjük, hogy azok ne vesszenek el a hétköznapok süllyesztőjében, hanem teremtő erőnktől tápláltan valósuljanak meg a fizikai valóban!

Ehhez egy elméleti előadást követően a jóga gyakorlatait, meditációt, relaxációt, egyéb önismereti gyakorlatokat hívunk segítségül.

Kártyahúzással, közös teázással, sütizéssel zárjuk az alkalmat.

Jógaoktató

Keszi Ildikó Rádhá

Időpont

Január 21. (vasárnap) 10:00 – 13:00

Díj

  • Normál: 3.500,- Ft
  • Kedvezményes*: 3.000,- Ft

Minimum létszám: 8 fő.

Bejelentkezés

Az ÓRARENDBEN a műhelyre kattintva be tudsz jelentkezni (kattints ide).

Shanti Jóga-sziget

A Shanti Jóga-sziget Budapest XIX. kerületében, Kispesten található ingyenes parkolási, és jól megközelíthető lehetőséggel. Havonta száznál is több jóga foglalkozással és egyéb programmal, a hét minden napján kora reggeltől késő estig várjuk a jógázni vágyókat. Jóga óráink változatosak, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Mindezt egyszerre két teremben (KRISNA, SIVA terem). Gyere, jógázz velünk a a Shanti Jóga-szigeten, azaz a